KONYA / KULU - Yaraşlı Ortaokulu

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ SEDA GÜNER REHBERLİĞİNDE KUTLANDI.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI OKULUMUZ ÖĞRETMENİ ÖMER ÖCÜT REHBERLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kas

29 EKİM CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLAMA PROGRAMI OKULUMUZ ÖĞRETMENİ NURHAN DEMİROK REHBERLİĞİNDE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN COŞKUYLA KUTLANDI.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası Sınıf Öğretmenimiz Asya Babatutmaz rehberliğinde kutlandı.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Okulumuz öğretmeni Muhammed Can Karagöz rehberliğinde kutlandı.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Türkçe Öğretmeni Seda Güner rehberliğinde kutlandı.

Ara

Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve okuduğu bir metni güzel bir şekilde ifade etmelerini sağlamak amacını hedeflediğimiz ''BEN OKUDUM SIRA SENDE'' Projesi bu hafta itibariyle başladı.